Mexicanske ribben
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrribben Oprindelsesland : Mexico Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : |
|
|
Ribbenene gnides med krydderier og salt. Lægges i ildfast fad og stilles i ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter. Herefter fordeles løgene, champignonerne og tomaterne overribbenene, og det hele stilles i ovnen i ca. en time til kødet er helt mørt.
Serveringsforslag: Groft brød og salat
|
|
Opskriften er vist 15050 gange,
og udskrevet 454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne