Dyrefilet stegt på kål og kartofler
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrefilet Indsendt : Red : |
|
|
Persillerødderne skrælles og skæres i grove skiver. Kålen snittes i grove stykker. Kartofler deles i kvarte.
Kål, persillerødder og kartofler lægges i et ovnfast fad sammen med hvidløg, timian og rosmarin og fonden og en klat smør tilsættes.
Fadet dækkes med stanniol og sættes i ovnen 180º i ca. 45 min - husk at vende rundt i kålen et par gange undervejs. Dyret: Dyrefilten brunes i smør eller olie og krydres. Stanniolen tages af fadet med kålen og dyret lægges oven på kålen. Fadet sættes i oven i ca. 10 til 15 min., alt efter dyret tykkelse. Dyret tages op af kålen og trækker indtil serveringen. Fonden i fadet sigtes fra kålen og holdes lun under staniolen. Fonden reduceres, smages til med salt, peber og rørsukker. Hvis man føler for det, monteres skyen med koldt smør. Anretningen: Kålen anrettes på et rent fad. Dyret skæres i tynde skiver og skyen trækkes henover. |
|
Opskriften er vist 21020 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne