Vildt medaljon
Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : |
|
|
Svampene gøres i stand, skylles og tørres. Herefter skæres de i mindre stykker og svitses på panden i et par minutter sammen med timian. Madeira hældes over, og det koger et par minutter til alkoholen er fordampet, og smagen er koncentreret. Pisk fløden i og smag til med salt og peber.
Kødet krydres med salt, peber og enebær, og steges i smør ca. 3 minutter på hver side.
Serveringsforslag: Placer en skive leverpostej på hver medaljon og hæld saucen over. Server eventuelt med persille aspargeskartofler.
|
|
Opskriften er vist 16790 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne