Karry filet af dådyrryg
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrfilet Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i skiver på ca. ½ cm. tykkelse og del dem på midten. Vend kødstykkerne i de piskede æg. Derefter vendes de i melet. Olien varmes og kødet brunes på panden. Herefter tages det af og løg, karry og pressede hvidløg svitses. Tomatpuré og bouillon tilsættes, og der sames til med salt og peber.
Læg kødet i et ildfast fad, og hæld saucen ud over kødet. Steg det i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25 minutter til kødet er mørt. Serveringsforslag: Løse ris og mango chutney |
|
Opskriften er vist 11694 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne