Dyrekoteletter i Enebærsauce
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekoteletter Indsendt : |
|
|
Skær brystbenene i mindre stykker og kog dem sammen med en suppevisk eller suppeurter og lidt vand til en kraftig bouillon.
Brun smørret til saucen i en gryde, kom melet i og afbag med bouillon. Lad saucen koge godt igennem og spæd med fløden. Kog den ind. Smag til med salt og stødt enebær og hold saucen varm. Bank koteletterne let. Brun smørret og steg koteletterne få minutter på hver side. Koteletterne skal være rosa indvendigt. Drys med salt, peber og lidt knuste enebær og læg dem på et varmt fad. Kog stegepanden af med bouillon, kom det i saucen, varm det godt igennem og hæld det over koteletterne. Tips: Det er bedst at tilberede saucen før koteletterne steges, da de kun skal stege få minutter. Servér med smørstegte kartofler og tyttebær eller rønnebærgelé. |
|
Opskriften er vist 12567 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne