Hakket kalvekød bagt i butterdej med spinat og fetaost
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med at tilberede krydderurte-olien.
Pluk de forskellige krydderurter.
Pil hvidløgsfedet og snit det fint.
Kom det hele i en blender sammen med de 5 madagaskarpeber og jomfruolivenolien og blend det til en jævn, grøn krydderurteolie.
Hæld den over i en skål, og lad den stå og hvile ½ time, inden den skal bruges.
Kom det hakkede kød i en skål og rør det med salt og peber. Skræl skalotteløget, hak det fint og kom også det i skålen sammen med et æg og timianbladene. Rør igen. Skyl spinat og pluk den, så der er ca. en håndfuld tilbage, når de største stilke er væk. Kom den plukkede spinat i skålen og kom også fetaost-ternene i. Rør det hele godt igennem og lad farsen stå i skålen og hvile ½ time. Varm ovnen op til 170 grader. Rul de 4 butterdejsplader ud til ca. a5 papir størrelse. Prik pladerne med en gaffel og fordel farsen på de 4 plader. Luk så hver plade sammen om farsen så der dannes 4 pakker. Pensl pakkerne med et pisket æg og læg dem på en smurt bageplade. Sæt pladen i den varme ovn og bag butterdejspakkerne i 20 minutter. Skyl salatbladene grundigt og skær dem i strimler. Tag butterdejspakkerne ud af ovnen. Anret dem på 2 tallerkener sammen med den strimlede salat og server den gode krydderurteolie til. |
|
Opskriften er vist 14496 gange,
og udskrevet 465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2011-10-13 19:37:48 Fantastisk ret. Valgte at tilføre retten stegte ris vendt i soya |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne