Sød dykand med sprøde grøntsager
Hovedingrediens : Svømmefugle - Dykand Indsendt : |
|
|
Skær kødet i tynde strimler på langs af brystet. Varm olien. Tilsæt karry og soyaolie og lad det bruse det igennem. Tilsæt løg og svits dem klare. Kød og sirup tilsættes som brunes godt, hvorefter varmen sænkes og kødet steger videre under låg i ca. 10 minutter. Gulerødderne tilsættes og steger med i ca. 5 minutter. Tilsæt sukkerærterne som blot varmes igennem. Bland alle ingredienserne til saucen i en skål og rør det i kødet og koge det igennem hvis saucen bliver lidt "sej" kan der tilsæt lidt olie.
|
|
Opskriften er vist 8657 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne