Kalvekoteletter med rucolasalat og peberfrugtsauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 180 grader.
Vask de 4 bagekartofler, skær et kryds i hver og anbring dem på bagepapir på en plade i ovnen.
Bag dem i lidt over 1 time.
Når der er gået ca. ¾ time efter at bagekartoflerne er sat ind, varmes olie på en stegepande, og koteletterne brunes på begge sider. Krydr med salt og peber, skru lidt ned og lad koteletterne stege videre ca 4-5 minutter på hver side afhængig af tykkelse, de må ikke blive tørstegt. Tag dem af panden og lad dem hvile tildækket i ca. 5 minutter inden servering. Skræl løgene og hak dem. Vask peberfrugterne, rens dem for kerner og stilk og skær dem i mindre stykker. Kom smør på en varm sauterpande og sauter løgene og peberfrugterne. Tilsæt kalvefond og lad det hele simre ca. 3 minutter. Rør så smør og timianblade i. Skyl rucola-salaten, tør den og riv den i mindre stykker, fjern de tykkeste af stilkene. På 4 tallerkener arrangeres rucola-salaten. Så kommes saucen på tallerkenerne og til sidst anbringes en kotelet på hver tallerken sammen med en bagt kartoffel. Skær evt. 4 snit ind i koteletten, og spred den lidt ud som en vifte. |
|
Opskriften er vist 10576 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne