Fettuccine all'Abruzzese
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Melet hældes i en skål og der laves en lille fordybning i midten. Æggene piskes let sammen og hældes i fordybningen, sammen med en anelse salt. Melet røres lidt ad gangen sammen med de sammenpiskede æg til du får en dej. Tag dejen op og læg den ud på bordet og ælt den herefter godt sammen med hænderne. Del dejen i 2-3 stykker og arbejd hvert stykke godt igennem, endnu engang til dejen er glat. Dækkes med klæde og stilles hen 1 time. Dejstykkerne trykkes flade og køres igennem pastamaskinen til, evt. drysset med lidt ekstra mel, til dejen er 2-3 mm tyk. Tilsidst køres dejen igennem pastamaskinen så du får nogle 2 cm brede nudler. Læg nudler på et melbestrøet bord og lad dem tørre ca. 30 min. Imens skæres pancettaen i fine tern. Løget skæres i fine tern. Olivenolien opvarmes og heri kommes pancette- og løgtern let gyldne. Tilsæt det pressede fed hvidløg sammen med basilikum. Lad det hele sautere på panden i yderligere 5 min. Af og til tilsættes lidt bouillon. Tilsidst smages til med salt og peber.
Nudlerne koges i saltvand 1-2 minutter til de er møre eller "al dente". Hældes i sigte og afdryppes. Blandes med pancetta-blandingen og drysses tilsidst med reven ost.
Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 9445 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne