Kalvemedaljon svøbt i parmaskinke
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : |
|
|
Kalvemørbraden udskæres til medaljoner, og disse brunes på en pande, hvorefter parmaskinken svøbes omkring, så de er helt dækkede. Steges færdig i ovnen i ca. 10 min.
Pesto: Basilikumen blendes med ristede pinjekerner, hvidløg, parmesanost og tilsættes olien samt salt og peber. Pestoen vendes med den kogte pasta og serveres umiddelbart efter. Aspargesene knækkes i bunden og dampes i smør sammen med gulerødderne. Spinaten skylles og vendes sammen med de tyndt skårne fennikler. Smages til med krydderier og anrettes på en flad tallerken, hvorpå pastaen lægges. Skær medeljonen skråt igennem og anret ovenpå pastaen. |
|
Opskriften er vist 26944 gange,
og udskrevet 564 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-10-14 16:16:57 Fed opskrift, og enkelt, det smager himmelsk. SM |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne