Bornholmsk unghane med lårrulle
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Unghane Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Udben unghanen i bryst og lår.
Brug skroget til hønsefond som koger 1-2 timer, tilsæt lidt urter !!!. Bruges til Persillecreme. Lårrullen laves: Halvdelen af persillen og spinaten blanchere, der krydres med salt og peber. Bindes op og brunes, steges i ovnen ved 180 grader i 8-10 min. Brysterne brunes på panden og steges i ovnen ved 180 grader i 8-10 min. De skrællede gulerødder og persillerødder koges i 4-5 min. efter størrelse. Parmaskinken steges i ovnen i 4-5 min. på en hul plade. Persille og spinat blendes sammen med den reducerede hønsefond og fløde, smages til med salt og peber. Lige inden servering koges de bælgede ærter. |
|
Opskriften er vist 19799 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-07-29 15:04:43 hvor lang stegetid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne