Dybstegt kylling med sojasauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Skær kyllingekødet ud i store tern. Pisk saften fra en citron, soya og eddike sammen og hæld marinaden over kødet. Lad kødet trække i marinaden i mindst 30 minutter. Lad det derefter dryppe af og gem resten af marinaden til saucen.
Pisk æg, hvedemel og maizenamel sammen til en tyk dej og vend kødet heri. Frituresteg kødstykkerne i rigelig, varm olie, til de er lysebrune og sprøde. Kom marinaden, sukker, salt, hønsebouillon og ketchup i en gryde og bring det langsomt i kog under omrøring. Lad saucen koge for svag varme og jævn den eventuelt med lidt maizenamel. Dyp de stegte kyllingestykker i den varme sur-sød sauce, efterhånden som de spises. Forslag til tilbehør: Ris og en god salat Tips: i stedet for kylling kan anvendes kalkunfilet |
|
Opskriften er vist 25985 gange,
og udskrevet 477 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2018-11-16 12:07:54 Saucen er virkelig god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne