Tournedos med parmaskinke og gorgonzolaost
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Kilde : Friland Indsendt : |
|
|
Skær mørbraden i 4 ens bøffer, der er ca. 4 cm høje. Form dem så de bliver runde (de må ikke trykkes). Brun bøfferne i olie ved høj varme på begge sider i ca. 1 min. Kom bøfferne i et ildfast fad, smør sennep på og læg parmaskinke og gorgonzola ost ovenpå. Gratiner bøfferne i en forvarmet ovn ved 250° i ca. 10 min. Dæk bøfferne til og lad dem hvile i 10-15 min inden servering.
Skræl og udsten avocadoerne. Skær dem i stykker og kog dem i kalvebouillon til de er kogt ud. Blend cremen og smag til med salt og peber. Bring den i kog og tilsæt piskefløde. Hæld avocado cremen i bunden af dybe tallerkener og anret tournedos ovenpå. Serveringsforslag: Server retten med et godt italiensk brød. |
|
Opskriften er vist 14025 gange,
og udskrevet 541 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bo J - 2013-01-01 16:24:38 Lækker måde at få mørt kød på og avocadocremen et super godt alternativ til traditionel sovs. Synes at brød ikke harmonerer med denne ret og valgte i stedet at servere rodfrugter (rødbede/porre/gulerod/kartoffel) tilberedt i fad i ovn, som tilbehør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne