Dyremedaljoner med ristede svampe
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt : Red : |
|
|
Skær medaljonerne ud og pres dem flade med hånden. Drys lidt salt på og fordel madagaskarpeberet på hvert stykke kød, kun på den ene side. Kom smør/olie på panden og lad det bruse af. Læg medaljonerne på og steg kødet smukt gyldent (2-3 min. på hver side). Tag kødet af panden og dæk det til på et fad. Hæld bouillon på panden sammen med piskefløden og lad det koge lidt ind. Smag til med cognac. Server med råstegte kartofler og lidt ristede svampe.
De istandgjorte svampe (kom ikke for meget vand på dem!) skæres i skiver og ristes i smør/olie på en varm pande. De skal ikke have for meget – der må godt være lidt bid i dem. Smag til med citronsaft og tilsæt fløden til sidst, umiddelbart før serveringen. |
|
Opskriften er vist 25014 gange,
og udskrevet 861 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bent Mark Jensen - 2005-01-01 01:01:01 Alletiders ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne