Svinekam Sylvie
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt af : Bamse Indsendt : Red : |
|
|
Skær 3-4 lange snit på langs ad kødet uden at skære det helt igennem.
Læg skiver af pålægsskinke og tynde skiver af ost imellem snittene. Fordel smørret på overfladen af kødet og stil fadet i en 250 graders varm ovn. Læg løg på gulerodsskiver omkring kødet, brun det i 15 min. Hæld bouillon ved kødet og fortsæt stegningen ved 150 grader i 45-60 min. dryp stegen af og til med væden. Si skyen over i en gryde og tilsæt fløden, jævn saucen til en passende konsistens med meljævning af hvedemel og vand, smag til med salt og peber. Skær stegen i ikke for tykke skiver, efter at snoren er fjernet, anret et fad med f.eks. grønne bønner, giv kogte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 8050 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer den bløde mand - 2010-08-25 14:25:50 det kunne være en idé at skrive at den skal snørres sammen i starten af opskriften... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne