Svinekam Sylvie

Svinekam Sylvie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bamse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.svinekam uden spæk
100 g.pålægsskinke
100 g.emmentaler
25 g.smør
1 løg skåret i skiver
1 gulerod
3 dl.bouillon på terninger
2 dl.Kaffefløde 9%
 meljævning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær 3-4 lange snit på langs ad kødet uden at skære det helt igennem.

Læg skiver af pålægsskinke og tynde skiver af ost imellem snittene.

Fordel smørret på overfladen af kødet og stil fadet i en 250 graders varm ovn. Læg løg på gulerodsskiver omkring kødet, brun det i 15 min.

Hæld bouillon ved kødet og fortsæt stegningen ved 150 grader i 45-60 min. dryp stegen af og til med væden.

Si skyen over i en gryde og tilsæt fløden, jævn saucen til en passende konsistens med meljævning af hvedemel og vand, smag til med salt og peber.

Skær stegen i ikke for tykke skiver, efter at snoren er fjernet, anret et fad med f.eks. grønne bønner, giv kogte kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 8050 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-25 14:25:50
det kunne være en idé at skrive at den skal snørres sammen i starten af opskriften...