Pebermørbrad af dådyr
Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : |
|
|
Peberet knuses i en morter, og gnides sammen med saltet ud på kødet. Kødet brunen ved kraftig varme i en tykbundet gryde med smørret. Gryden tages af varmen og der hældes cognac over. Cognacen antændes med det samme. Hæld fløde og creme fraiche ud over, og lad det hele simrer ved svag varme i ca. 10 minutter i gryden. Vend mørbraden ind i mellem. Tag kødet op og pak den ind i stanniol og lad den stå 5-10 minutter. Lav sauce af fonden i gryden. Skær kødet ud i skiver på skrå.
Serveringsforslag: Serveres eventuelt med Hasselbach kartofler og frisk salat.
|
|
Opskriften er vist 18030 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne