Fasanbryst med kastanje creme
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Kilde : Jagtforeningen ved Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole Indsendt : Red : |
|
|
Skær brystkødet af fasanerne
Svits fasanbrysterne i lidt olie med timian og enebær
Når kødet har fået lidt farve, hæld fløden ved. Skru ned og lad simre i 25 minutter eller til kødet er færdigt. Hvis der er for lidt væde ved, hæld vand ved.
I mellemtiden, skær et kryds i toppen af kastanjerne og sæt dem i en 200° varm ovn i ca 15 minutter. Pil dem ud af skallen. Når kødet er færdigt, tages det op og lægges i staniol. Sauce: Væden blandes med den knuste kastanje, et squiz rødvin og smages til med salt og peber. Hvis man kan lide en sød sovs, kommes lidt gele i. Kog sovsen ind til den er ”jævn” og cremet. Når den er færdig, kom to hakkede kastanjer i. Kastanjerne behøver ikke at være finthakkede. Skær fasanbrysterne i tynde skiver, og anret med sovs og 2 kastanjer. |
|
Opskriften er vist 17550 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-03 14:43:57 Jeg ved ikke hvor du kan købe kastanjer på dåse, men du kan få dem i de fleste grøntsagsafdelinger for tiden. Giv dem et kryds i toppen og kom dem i mikroovnen et par minutter, så er skallen blød og lige til at tage af. Så kan du selv mose dem og få den rigtige smag ez - 2011-10-07 18:49:46 Da jeg ikke kunne finde knuste kastanjer på dåse nogen steder købte jeg Irmas kastanjecreme på glas. Men den var meget sød og det blev for meget til fasanen. Hvor mon man kan købe lknuste kastanjer på dåse? Mvh Eva |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne