Krydret skinke steg
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkesteg Indsendt : Red : |
|
|
Rids sværen helt ned til kødet. Hak abrikoserne fint og bland finthakket hvidløg og hvidvinen, hæld marinaden ned i en kraftig plasticpose og kom stegen her i og løg på køl i ca 1 døgn, husk at vende stegen en gang imellem.
Tag kødet ud af posen og gem marinaden. Drys sværen godt med groft salt, godt ned imellem sværene. Hæld ca ½ liter vand i en lille bradepande, læg stegen på risten og stil den ind i en kold ovn, steg den midt i ovnen i ca 1 time på 200 grader (brug dit stegetermometer, temp. skal være 65 grader) når denne temperatur er opnået er stegen færdig. Husk at holde øje med at sværen ikke bliver for mørk. Si stegeskyen, lad den stå et øjeblik og skum der efter overfladen for fedt. Tilsæt marinaden til skyen, kog godt igennem, jævn den, smag til med salt og peber og si den lige inden servering i sauceskålen. Skær stegen i tynde skiver og server med nye kartofler med persille og evt. en god broccolisalat. og et godt glas vin. |
|
Opskriften er vist 33440 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne