Stegt Vildand med karameliseret fersken
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Skær lårene fra og tilbered for sig selv.
Steg vildænderne i meget varm ovn 275°c i ca. 15 min. Tag herefter ænderne ud og lad dem hvile.
Brun lårene kraftigt af på en pande. Krydr med salt og peber og tilsæt 2 dl. vand og sæt det i ovnen ca 30 min.
Del fersknerne i halve og steg de flotteste, dem med lidt rød farve på panden til de er brune og karamelliseret, gem til servering. Ved servering: Smør ænderne med lidt margarine for at få hurtig høj varme på skindet. Drys med salt oven på margarinen, og stil det i 300 grader varm ovn ca. 10 min. Skær brysterne fra skroget og del i 4 skiver på skråt. Læg dem på tallerkenen, placer låret bag ved brystet og den stegte fersken foran. Placer det kogte stykke broccoli til en af siderne, og dæk hele tallerkenbunden med sauce. Sauce: Skær de andre halve ferskner i skiver. Rist dem i en gryde til de er karamelliseret, og hæld herefter sherryen på, samt lidt af hver af krydderierne. Ikke for meget da smagen bliver for gennemtrængende. Tilsæt 2 dl. vand og kog ned til det halve. Tilsæt piskefløden og kog igen ned til det halve. Mix saucen med stavblender eller lign. evt. tilsæt en lille klump smør. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 11577 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne