Grønsagstimbale med italiensk præg
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Rør kødet til fars med mel, hakket løg, mælk, æg, salt og peber. Tø 200 g af grønsagsblandingen op evt. i kogende vand. Kom grønsager og fars lagvis i en smurt form eller et ovnfast fad, begynd og slut med fars. Læg alufolie over – den blanke side nedad – og sæt formen i ovnen ved 200 grader i ¾-1 time, til farsen er gennembagt. Hæld den dannede væde fra, inden de vender timbalen ud på et varmt fad. Bland citronskal, hvidløg og persille og drys det over timbalen. Server resten af grønsagerne samt groft brød til.
|
|
Opskriften er vist 12750 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne