Rådyrrullespyd på grill
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Kilde : Hørsholm og omegns jagtforening Indsendt : Red : |
|
|
Bank kødskiverne helt tynde med en kødhammer
Læg pinjekerner, rosiner og ost samt salt og peber på kødskiverne. Rul sammen og sæt 3 ruller på hvert spyd Vend rullerne i rasp. Grill rådyrrullerne ca. 5 min. på hver side, mens der af og til pensles med en lage af olie, persille, citronsaft, hvidløg i tynde flager, oregano, salt og peber Resten af lagen kan bruges som marinade over det færdiggrillede kød. |
|
Opskriften er vist 10667 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne