Kold dyrekølle med majroer
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : Red : |
|
|
Majroerne skrælles og skæres i 2 ½ cm. tykke tern. Koges 30 minutter i letsaltet vand, og afdryppes i sigte. Bacon svitses sprød på panden uden fedtstof. Majroerne moses og baconfedt røres i. Baconternene røres i mosen sammen med fløde. Smages til med muskatnød, salt og peber.
Serveringsforslag: Kan serveres med frisk salat og groft brød |
|
Opskriften er vist 12871 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne