Stegt kalvelever med ratatouille
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Varm smør og 2 spsk. olivenolie på en pande og brun leverskiverne på begge sider.
Krydr dem med salt og peber og lad leverskiverne stege ca. 4-5 minutter på hver side, alt efter hvor ros-stegt du ønsker leveren.
Tag så skiverne af panden og lad dem hvile lunt (dæk med stanniol) i 5 minutter.
Ratatouille (forbered grønsagerne inden du steger leveren) skræl skalotteløgene og snit dem i ringe. Vask auberginen og courgetten, tør dem med køkkenrulle og skær dem i tern på ca 2x2x2 cm. Vask svampene, er de meget store så skær dem i halve. Fjern skallen fra de 2 hvidløgsfed og snit dem i tynde skiver. Og endelig skæres tomaterne i kvarte både. Varm så 1 spsk. olivenolie i en sauterpande. Begynd med at stege løgene brune og tilsæt så resten af grøntsagerne. Lad det hele simre i 10 minutter og krydr så med salt og peber. Til sidst vendes basilikumbladene i. Server ratatouillen til den stegte lever evt. sammen med et godt brød |
|
Opskriften er vist 11553 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne