Dybstegt blæksprutte

Dybstegt blæksprutte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 små blæksprutter
 peberkorn
 havsalt
 majsmel
 olivenolie
 citron
 
Opskrift:
Peberkorn og salt hældes i en morter og knuses. Blæksprutterne skæres ud i små stykker, kroppen skæres i ringe. Bland peber, salt og mel godt i en pose og hæld blækspruttestykkerne deri. Sving posen rundt, indtil stykkerne er dækket af melblandingen. Varm olie i en høj pande eller en gryde. Læg en enkelt ring i olien for at se, om olien simrer op og dermed er varm nok. Læg resten i. Når de svulmer op og bliver rosa, er de færdige. Tag stykkerne op og servér med frisk citronsaft.





karakterer:
Opskriften er vist 19433 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-23 12:06:19
en framragende opskrift