Dybstegt blæksprutte
Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte Indsendt : |
|
|
Peberkorn og salt hældes i en morter og knuses.
Blæksprutterne skæres ud i små stykker, kroppen skæres i ringe. Bland peber, salt og mel godt i en pose og hæld blækspruttestykkerne deri. Sving posen rundt, indtil stykkerne er dækket af melblandingen. Varm olie i en høj pande eller en gryde. Læg en enkelt ring i olien for at se, om olien simrer op og dermed er varm nok. Læg resten i. Når de svulmer op og bliver rosa, er de færdige. Tag stykkerne op og servér med frisk citronsaft.
|
|
Opskriften er vist 19433 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (22 stemmer) |
|
Kommentarer madmanden - 2008-04-23 12:06:19 en framragende opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne