Skinke i thai karry
Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler Oprindelsesland : Thailand Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Skinke i thai karry
Brun først halvdelen af skinkestrimlerne i lidt
af den faste kokosmælk fra bunden af dåsen,
læg til side, og brun resten ved kraftig varme. Tilsæt resten af kokosmælken, karrysaucen og
de brunede skinkestrimler, og lad det koge 2 min.
Snit sukkerærterne på langs, og kom dem ved kødet sammen med lidt vand.
Kog et par minutter, så de stadig har bid.
Smag til med salt, peber og en anelse sukker.
Servér straks med ris eller nudler. |
|
Opskriften er vist 16225 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer juliane - 2005-01-01 01:01:01 hmm .. jeg syntes det lyder som en lækker ret men ikke lige til den fødselsdag jeg havde tænk mig at holde! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne