Marineret dådyrsteak
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrsteak Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : |
|
|
Dådyrsteak
Marinaden blandes og røres sammen i en skål. Kødstykkerne marines natten over. Kødstykkerne tages op af marinaden og tørres af. Grilles i dobbelt stanniol i 5-10 minutter alt efter tykkelse. Grillstegt tomat Skyld de 4 tomater. Fjern stilken, rids et kryds i toppen, og læg en klat smør på. Krydr med en krydderiblanding af estragon, rosmarin, salt og paprika (skal også bruges til løgene). Fold stanniol omkring tomaterne og steg på grill i ca. 20 minutter. Grillstegt løg 4 løg pilles, skylles og halveres. En klat smør lægges på toppen, hvorefter det krydres som tomaterne. Steges i ca. 20 minutter på samme måde som tomaterne. Tips: Både løg og tomater kan forsteges i ovn i 15 minutter ved 200°C. Så varmes de blot på grillen. |
|
Opskriften er vist 12065 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne