Fisk a la Italien
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Læg fisken i et stykke sølvpapir og drys med lidt salt og peber. Rør olien op med hvidløg, timian og citronskal. Gnid denne masse ind i fisken.
Sølvpapiret lukkes løst om fisken, alle lukninger trykkes godt til og rulles en lille smule. Alle lukninger skal vende opad.
Fisken steges i ovnen i 15 minutter ved 210 grader. Pak forsigtigt fisken op, og se om fisken er blevet fast i kødet hele vejen igennem.
Tips: Næsten alle fisk kan bruges til retten. I stedet for fisk kan anvendes kalkun eller skinkeschnitzel - de skal dog have ca. 20-25 minutter i ovnen for at være gennemstegte. I Italien dufter der af hvidløg, friske krydderurter og citron. Marinaden her er mild, men med mere krydret smag, der kan varieres med forskellige grønne krydderurter. Prøv fx. salvie eller basilikum. Op spis så brød eller ovnstegte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 22879 gange,
og udskrevet 789 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne