Glaseret dyrekølle med byggryn, parmesanost og tomat
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Indsendt : |
|
|
Afpuds dyrekødet for sener og brun det af i smør på en varm pande. Kom det i et ildfast fad. Snit løg, hak tomaterne fint. Riv frisk parmesanost i. Byggryn presses fri for væde og ristes på en tør pande. Vendes sammen med tomat, parmesan og løg. Smag til med salt, peber og sukker. Smør det hen over dyrekødet. Lad det stege i ovnen ved 170 grader i 35 min. og lad det herefter hvile 15 min.
|
|
Opskriften er vist 15290 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne