Glaseret dyrekølle med byggryn, parmesanost og tomat

Glaseret dyrekølle med byggryn, parmesanost og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
700 g.kød fra dyrekølle
2 tomater
1 løg
50 g.parmesanost
50 g.byggryn (lægges i blød i suppe/vand dagen før brug)
 salt
 peber
 sukker
25 g.smør
 
Opskrift:
Afpuds dyrekødet for sener og brun det af i smør på en varm pande. Kom det i et ildfast fad. Snit løg, hak tomaterne fint. Riv frisk parmesanost i. Byggryn presses fri for væde og ristes på en tør pande. Vendes sammen med tomat, parmesan og løg. Smag til med salt, peber og sukker. Smør det hen over dyrekødet. Lad det stege i ovnen ved 170 grader i 35 min. og lad det herefter hvile 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 15337 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu