Langtidsstegte vildænder

Langtidsstegte vildænder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 vildænder
2 æbler
 svesker
 fede baconstrimler
 salt (mængden afhænger af bacon)
 
Opskrift:
Ænderne fyldes ud med henholdsvis æbler og svesker. Herefter lukkes bugen ved at sy 3 til 4 sting (holder æbler/svesker på plads). Fede baconstrimler ligges hen over ænderne i længderetningen og holdes på plads vha. tynd trå. Ænderne langtidssteges i ovnen ca. 3 timer ved 150 grader, samtidig hældes lidt vand ved, som senere anvendes til sovs.

Serveres med brue/hvide kartofler Rødkål og/eller evt. stuvet hvidkål Sovs tilberedet af sky fra ænder Franske kartofler Evt. ribsgele og en god rødvin





karakterer:
Opskriften er vist 59017 gange,
og udskrevet 1578 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Let at lave og der kan med fordel laves en æblekompot, hvor vi anvender de sidste baconskiver til en form for æbleflæsk