Bressekylling stegt på spid
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : |
|
|
Bressekyllingen renses grundigt. Her-
efter fyldes den med smør, timian,
hvidløg og lidt salt og peber. Opbin-
des så den holder form under stegning.
Har man ikke mulighed for at spidste-
ge, kan den sagtens ovnsteges. Over-
hældes jævnligt med stegeskyen.
Aspargeskartofler koges og pilles i
forvejen. Afkøles og steges ved serve-
ring i gåsefedt eller andet fedtstof,
evt. fra kyllingen.
Skalotteløgene pilles og sættes over i en passende gryde, så de dækker bun- den. Tilsæt smør, sukker og lidt vand. Hellere for lidt i starten, man kan altid spæde med lidt vand, hvis løgene ikke er møre, når de er karame- liserede. Krydres med salt og peber. Stegeskyen sigtes over i en lille gry- de, koges op, smages til og monteres med koldt smør og lidt citronsaft. |
|
Opskriften er vist 11116 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne