Krydret kalkunbryst, tomat salat og pestokartofler
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 180 grader.
Dup kødet tørt. krydr med salt og peber. Spæk med rosmarin. Læg herefter appelsinskiver taglagt ovenpå. fastgør med bomuldsgarn. Læg køset i et passende ovnfast fad. Tilsæt en smule vand. Sæt fadet ien varm ovn i ca. 35 minutter. Lad det hvile i 15 min. inden det skæres for. Vask eller skrub kartoflerne. kog dem møre i letsaltet vand. Vend pestoen med de varme kartofler. Tomatsalat: Anret tomaterne på et passende fad. Fordel de øvrige ingredienser ovenpå. Byd brød til. |
|
Opskriften er vist 16560 gange,
og udskrevet 424 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne