Hare filet med Savoykål
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Kilde : Jagtforeningen ved Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole Indsendt : Red : |
|
|
Læg fileterne i en skål og mariner i rødvin og olie i ca 30 minutter
Steg dem i ca 20 minutter på en pande med salt og peber.
Lad fileterne trække under et stykke stanniol i ca 2 minutter, og skær dem derefter skråt ud for at få større skiver.
Kålen Gulerod og selleri snittes i helt små stykker. Kålen skylles, og snittes i fine strimler. Hæld derefter kogende vand over og lad dem stå i vandet i ca 5 min. Hæld vandet fra Svits gulerod og selleri i smør. Put kålen i og varm godt igennem. Smag til med salt og peber, samt lidt muskat. Pærer Skær pærerne i 8 både og fjern kernehuset. Skralden skal blive på Lynsteg pærerne i smør. De må ikke stege for længe, da de så bliver smattede. Anret fileterne på en ”seng” af kål, med pærer omkring. |
|
Opskriften er vist 11900 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne