Kalkun stegt i hvidvinsfløde
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunen renses, gnides indvendig og udvendig med salt og peber. Tern af æblerne, små smørtern samt svesker fyldes i kalkunen.
Kalkunen lægges i en smurt bradepande, små tern af fedtstof lægges ovenpå. Hvidvin og fløde blandes og hældes ved. Jævnligt under stegningen overhældes kalkunen af denne blanding. Kalkunen steges ca. 2 1/2 - 3 timer ved 225 grader C. Tips: Serveres med traditionel tilbehør. |
|
Opskriften er vist 11704 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne