Stegt Vildandebryst med stegt kartoffel og kanelsauce
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Vildand lårene skæres fra, da det kun er brysterne der skal bruges.
Vildand uden lår brunes på en pande og steges i ovn 10 – 15 minutter ved 200 grader. Lårene brunes af og koges med vand og bouillonterning. Kanelstænger sauteres af med timian, Balsamico hældes på og reduceres ned. Fonden fra andelårene hældes på og det hele koges i 30 minutter. Derefter sigtes lår og kanelstænger fra og saucen tilsmages med honning, citronsaft, salt og peber. Pastinakker skrælles og skæres ud i grove strimler. Steges af i olie, når de har nået en gylden farve hældes honning på og lidt Balsamico. Kartofler skrælles og skæres i tykke skiver 2-3 cm og steges i olie. Vildandebrystet serveres, skåret i tynde skiver og uden skind lagt i en vifte. Kartofler og pastinakker lægges ved med lidt Kanelsauce. |
|
Opskriften er vist 25513 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Connie - 2008-03-21 20:06:09 Hvorfor er der ingen antal/mål på opskriften??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne