Kalvemedaljon med Morkler

Kalvemedaljon med Morkler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kalvemørbrad
 nye kartofler
 grønne asparges
150 g.morkler
2 dl.piskefløde
2 dl.bouillon
 maizena
1 glasportvin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kalvemørbraden afpudses og skæres ud til 8 medailloner. Steg dem på en varm pande i smør ca. 2 min. på hver side.

På samme pande steges morklerne, der er skåret i små stykker og skyllet grundigt. Kog panden af med portvin. Tilsæt bouillon og piskefløde. Saucen jævnes let og smages til med salt og peber.

Serveres med grønne asparges og nye kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 12478 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu