Kalvemedaljon med Morkler
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Kalvemørbraden afpudses og skæres ud til 8 medailloner. Steg dem på en varm pande i smør ca. 2 min. på hver side.
På samme pande steges morklerne, der er skåret i små stykker og skyllet grundigt. Kog panden af med portvin. Tilsæt bouillon og piskefløde. Saucen jævnes let og smages til med salt og peber. Serveres med grønne asparges og nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 12478 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne