Kinesiske ribben
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrribben Oprindelsesland : Kina Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : |
|
|
Ribbenene krydres med hvidløg, sød soja og peber og trækker med krydderierne i ca. en time. Salt drysses på, og de steges i ovnen ved 200°C i ca. 45 minutter. Farin og senneps smøres på. Herefter stilles det tilbage i ovnen og steger videre i ca. 15 minutter til kødet er mørt.
Serveringsforslag: Ris og majs. Tips: gem dådyr bouillon og brug det til eksempelvis ris |
|
Opskriften er vist 14085 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne