Kalvecarpaccio med pesto og parmesan
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Kalvemørbraden skæres i tynde skiver på pålægsmaskine eller i hånden. Arranger mørbradskiverne smukt på en tallerken. Rør det halve af olivenolien og citronsaften i den grønne pesto og smør det i et tyndt lag på mørbraden. Vend salaten i en dressing af resten af olivenolien, citronsaften, salt og peber og anret den midt på tallerkenen. Høvl tynde parmesanskiver over salaten. Serveres med brød til.
Tips: Frys kalvemørbraden en dag før brug, så er den lettere at skære i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 11033 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne