Mågebryst stegt med løg
Hovedingrediens : Svømmefugle - Måge Indsendt : Red : |
|
|
Mågebryst stegt med løg (tingmíssat nekait uvanitsulerdlugit sujatat)
Flå fuglene og gør dem i stand. Skær brystkødet fra benene og flæk det. Kog suppe på skrogene og brug noget af suppen til sovs. Bind tynde flæskeskiver på kødstykkerne og brun dem lyst i halvdelen af fedtstoffet. Tag kødstykkerne op og hæld suppen i gryden. Pisk en jævning af mel og mælk, og pisk den i den kogende suppe. Smag sovsen til, farv med kulør og kog kødet i sovsen til det er mørt. Pil løgene, skær dem i tynde skiver og brun dem i resten af fedstoffet. Kødet serveres i sovsen pyntet med de brunede løg og mewd kartofler og råkostsalat til. Tips: Hvis man ikke bryder sig om den trannede smag som mange vilde fugle har, kan fuglene flås. Det kan også være nødvendigt at flå fulge som er skudt i stykker, da det ellers er umuligt at gøre dem rene. Vingern hugges først af, bugskindet snittes igennem og skindet krænges af. Fuglene vaskes grundigt, tørres og gnides indvendigt med salt og peber. Det tager også noget af den trannede smag at stege fulgene med fyld af rå, skrællede ituskårne kartofler. Tynde skiver fersk flæsk bindes om fuglene, som brunes og steges i sovs. Hjerte kråse og lever kan bruges, men udvandes godt forinden. Måger koges 1-1 1/2 time. |
|
Opskriften er vist 9890 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne