Rådyrmedaljoner med skorzonerrødder og svampe

Rådyrmedaljoner med skorzonerrødder og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.rådyrfilet
1 spsk.raps - eller olivenolie
 salt
 peber
 frisk timian
2-3 spsk.tør vermouth eller hvidvin
600 g.skrællede skorzonerrødder
400 g.rensede blandede svampe
0.5 spsk.raps - eller olivenolie
 salt
 peber
1 dl.hønsebouillon
1 bdt.persille
 
 Tilbehør:
 Brød og fx en grøn salat eller dampet broccoli
 
Opskrift:
Afpuds kødet og skær det i 4 medaljoner Brun medaljonerne på begge sider Drys salt, peber og timian på og dæmp varmen Steg medaljonerne 3-4 min. på hver side, dæk dem til og hold dem varme Skær skorzonerrødderne i lange stykker Rist skorzonerrødderne ved høj varme et par minutter Tilsæt svampene og rist videre under omrøring Drys salt og peber på og tilsæt bouillonen lidt ad gangen Steg til skorzonerrødderne er møre, men stadig sprøde Vend persillebladene i





karakterer:
Opskriften er vist 19742 gange,
og udskrevet 365 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu