Rådyrmedaljoner med skorzonerrødder og svampe
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrefilet Indsendt : |
|
|
Afpuds kødet og skær det i 4 medaljoner
Brun medaljonerne på begge sider
Drys salt, peber og timian på og dæmp varmen
Steg medaljonerne 3-4 min. på hver side, dæk dem til og hold dem varme
Skær skorzonerrødderne i lange stykker
Rist skorzonerrødderne ved høj varme et par minutter
Tilsæt svampene og rist videre under omrøring
Drys salt og peber på og tilsæt bouillonen lidt ad gangen
Steg til skorzonerrødderne er møre, men stadig sprøde
Vend persillebladene i
|
|
Opskriften er vist 19742 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne