Vildand med blommesauce og ferskener
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 225 grader, tør ænderne godt og gnid dem ind- og udvendigt med salt og peber.
Pensl dem med smeltet smør og anbring dem i et ovnfast fad. Sæt ænderne i ovnen i ca. 45-50 min, tag dem ud og skær lårene fra og kom disse tilbage i ovnen i yderligere 10-15 min. Udpiblende saft skal være klar. Hold ænderne varme under alufolie. Udsten blommerne, smelt 40 g smør i en gryde og lad blommerne snurre heri et par minutter. Tilsæt godt halvdelen af fonden og lad den koge 5 min. med blommerne. Passér dem gennem en sigte. Pil løgene og hak dem fint. Lad dem snurre i resten af smørret i en gryde og tilsæt derefter resten af vildtfonden og blommefonden. Lad saucen koge lidt ind og smag til med salt og peber. Skyl fersknerne og rids dem i skindet et par steder med en kniv. Knus de hele nelliker og drys dem over fersknerne. Stil fersknerne i et ovnfast fad, pensl dem let med smeltet smør, sæt fadet midt i ovnen og lad fersknerne mørne ca. 10. minutter. Server råstegte kartofler til. Tips: Hvis der ikke kan fås friske ferskner, så anvend ikke for søde pærer. |
|
Opskriften er vist 10897 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne