Rødvinsmarineret dådyrfilet
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrfilet Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : |
|
|
Marinaden blandes og kødet lægges i. Kødet skal trække i 4-6 timer i køleskab, men gerne natten over. Herefter steges kød og porrer i gryden ved kraftig varme i ca. 10 minutter så porrerne i kødet lukker sig. Der krydres med Provence krydderi, salt og peber. Der skrues ned for varmen og kødet steger i ca. 15 minutter. Herefter tages kødet op, og vikles ind i stanniol. Trækker ca. 15 minutter.
Sauce:
Marinaden hældes i gryden og koges op i ca. 6-8 minutter. Der skrues lidt ned for varmen og fløden kommes i. Saucen smages til med salt og peber. Saucen kan jævnes, hvis den er for tynd. Der kan kommes smør i inden servering, hvis man ønsker en mere fed og rund sauce.
Serveringsforslag: Hasselbach kartofler, og råkost af frisk rødkål og æbler.
|
|
Opskriften er vist 22714 gange,
og udskrevet 488 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne