Dybstegt marineret tofu
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Tofu Indsendt : |
|
|
Pisk ingefærpulver og ekstra jomfruolivenolie sammen i en lille skål og vend 1/4 af tofuen deri.
Pisk tørret chili og ekstra jomfruolivenolie sammen i en lille skål og vend 1/4 af tofuen deri. Kombiner ægte tamari og 1/4 af tofuen i en lille skål. Pisk hvidløg og ekstra jomfruolivenolie sammen i en lille skål og vend det sidste tofu deri. Lad tofuen marinere 1 time i køleskabet. Skrab marinaden af tofustykkerne. Varm sesamolien op i en wok og dybsteg tofustykkerne 3-4 minutter til de er gyldenbrune. Tag dem op af olien og lad dem dryppe af på en rist eller et stykke køkkenrulle. Salat : Vend agurk, gulerødder, rødbede, og fennikel i citronsaft, havsalt, og friskkværnet sort peber. Server tofu med de friske grøntsager samt en skål ægte tamari og en skål brun riseddike til at dyppe i. |
|
Opskriften er vist 31903 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Karina - 2011-04-16 21:20:36 Jeg skulle lave noget med tofu og faldt over denne opskrift. Den lød ok og jeg prøvede den af. Min vegetar-gæst syntes ganske godt om retten, men jeg var ikke særligt imponeret. Tofu er nok ikke lige min kop te. Synes at karakteren 9 er lige vel høj og vil ikke anbefale opskriften til andre førstegangs tofu-spisere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne