Stegt vildand medartiskok, rød karry og blommer
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Blend løg, hvidløg, citrongræs, skalotter og chili til lind paste og rist det i den indkogte kokosmælk. Det skal skille!
Tilsæt sukker og fishsauce. Brun anden i olie og steg den i 18 min ved 200. Lad den trække i 15 min.
Artiskokkerne koges i vand med citron i ca. 15 min. Skær bunden fra og fjern "hårene. Hold dem varme. Blommerne bages i ovn med lidt sukker i ca 25 min ved 160. Anden deles i to stykker på langs med ben, og deles igen i tre stykker. Anret artiskok med blomme på og dernæst andestykker, hæld karryen over og pynt med ristede chips af hvidløg, frisk koriander og thaibasilikum. Det skal være lidt rustikt.
Afslut med at drysse frisk hakkede hasselnødder over. Blommerne med artiskokkerne kan med fordel laves i forvejen. Ligesom and kan ersattes med andet fjerkræ.
|
|
Opskriften er vist 10530 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne