Indbagt rådyrfilet
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrefilet Kilde : Jagtforeningen ved Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole Indsendt : |
|
|
Steg fileterne i olien sammen med timian, enebær, salt og peber på en pande i ca 15 min. Tag fileterne af.
Svits kantarellerne i olien. Nogle ynder at tørriste dem, men sådan er vi jo så forskellige. Rul butterdejen ud, og placer en filet sammen med halvdelen af kantarellerne. Luk butterdejen, og placer pakken med åbningen ned af i et fad. Gentag med den anden. Kom pakkerne i ovnen i ca 15-20 min ved 180 grader, eller til butterdejen her fået farve. Skær pakkerne i tynde skiver, og server med vildtsovs og kartofler. |
|
Opskriften er vist 33434 gange,
og udskrevet 1098 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne