Indbagt rådyrfilet

Indbagt rådyrfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Jagtforeningen ved Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole

Indsendt :     

Ingredienser:
 rygfileterne fra 1 rådyr
0.5 pk.butterdej
100 g.kantareller
 olivenolie
 timian
 enebær
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg fileterne i olien sammen med timian, enebær, salt og peber på en pande i ca 15 min. Tag fileterne af.

Svits kantarellerne i olien. Nogle ynder at tørriste dem, men sådan er vi jo så forskellige.

Rul butterdejen ud, og placer en filet sammen med halvdelen af kantarellerne. Luk butterdejen, og placer pakken med åbningen ned af i et fad. Gentag med den anden.
Kom pakkerne i ovnen i ca 15-20 min ved 180 grader, eller til butterdejen her fået farve.

Skær pakkerne i tynde skiver, og server med vildtsovs og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 33287 gange,
og udskrevet 1098 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu