Dybstegt fisk dyppet i beignetdej

Dybstegt fisk dyppet i beignetdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.fisk (torsk sej eller lignende)
 Fritureolie / frituregryde
 
 Dej:
200 g.hvedemel
2 spsk.olie
2.5 dl.øl
2 æggeblommer - hviderne piskes stive
 Salt
 Estragon merian eller basilikum
 
Opskrift:
Ingredienserne til dejen piskes sammen. De piskede æggehvider vendes forsigtigt i dejen. Dejen skal været ret tykflydende. Fiskestykkerne tørres med køkkenrulle. Fritureolien opvarmes. Fiskestykkerne dyppes i dejen og steges i frituren. Tages op, når de er gyldenbrune og sprøde og lægges til tørre på køkkenrulle.





karakterer:
Opskriften er vist 27546 gange,
og udskrevet 606 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu