Medaljon fyldt med vagtelbryst

Medaljon fyldt med vagtelbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandKilde : Friland

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
640 g.afpudset kalvemørbrad (eller 4 medaljoner)
4 vagtelbryster (eller små stykker kyllingebryst)
8 friske spinatblade
8 skiver bacon
 olie til stegning
 Spæde grøntsager:
 
8 nye, danske gulerødder
4 friske, hvide asparges
4 forårsløg
 
 Citronsauce:
100 g.pillede, hakkede skalotteløg
1 hakket porre
4 fedhvidløg
1 Citron, skal og saft heraf
1 l.hønsebouillon
1 dl.fløde
100 g.koldt smør
2 tomater uden skind og kerner
 
Opskrift:
Mørbraden/medaljonerne deles så der bliver 8 små medaljoner i alt. Vagtelbrysterne ristes i ca. 8 minutter, halveres på langs og pakkes ind i spinatbladene.

Der laves en lille lomme i siden af medaljonerne og vagtelbrysterne kommes indeni. Baconskiverne bindes omkring kødet og brunes på panden. Medaljonerne steges færdige i ovnen i ca. 4-8 minutter og hviler lige så længe inden serveringen.

Spæde grøntsager:
Grøntsagerne klargøres og dampes i smør til de er møre. Først gulerødderne og de sidste minutter kommes asparges og forårsløg i.

Citronsauce:
Skalotteløg, porre og hvidløg ristes i smør. Citronsaft tilsættes og nedkoges til 1/3. Hønsebouillonen tilsættes og det hele reduceres til 1/3. Citronskallerne kommes ved og fløde og koldt smør piskes i. Lige inden servering røres tomaterne i saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 9056 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu