Helstegt dådyrfilet med portvinssauce
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrfilet Kilde : Fulby Hjortefarm Indsendt : Red : |
|
|
Kødet gnides med krydderierne. Peberkornene knuses i morter, blandes med citronsaften og kødet rulles der i. Brun kødet ved høj varme i gryden, skru ned og lad det hele simre ved svag varme i 15-20 minutter. Tag kødet op og pak den ind i stanniol. Tilsæt fløde til skyen og jævn med melet. Tilsæt portvinen. Lad det hele koge lidt og smag til med salt og peber.
Serveringsforslag: Bagte kartofler og bønner |
|
Opskriften er vist 32770 gange,
og udskrevet 678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-02-03 22:28:42 smager rigtigt godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne