Hurtig ragout af kalveinderlår med vilde blandede svampe

Hurtig ragout af kalveinderlår med vilde blandede svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.kalveinderlår
 
2 skalotteløg
500 g.svampe eller champignon
6 dl.kalvefond eller bouillon
 maizena
1 bdt.estragon
2 spsk.olivenolie til stegning
 salt
 peber
 
1 bakkerucolasalat
2 spsk.olivenolie
0.5 citron saften herfra
 
 et godt brød
 
Opskrift:
Skær kalveinderlåret i blyantstykke strimler på ca 3 cm. længde. Varm en stegepande med høje sider (sauterpande) op, varm lidt olie på den og brun kødstrimlerne hurtigt på alle sider. Tag kødet af panden og hold det lunt, læg det på en stor tallerken og dæk det med stanniol.

Pil skalotteløgene og hak dem fint. Rens svampene og skær dem i passende stykker. Varm så lidt mere olie på sauterpanden og steg løg og svampe til de er gyldne. Så kommes kalvefonden ved, og saucen jævnes med maizena til en passende konsistens.

Kom kødet tilbage i saucen og vend finthakket estragonblade i. Smag til med salt og peber og lad det blive varmet godt op.

Imens skylles rucola-salaten, rives i små stykker og kommes i en skål. Salaten vendes med 2 spsk olivenolie og saften fra en ½ citron. Server salaten til kalve-ragout’en og giv et godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 15444 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu