Hurtig ragout af kalveinderlår med vilde blandede svampe
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalveinderlåret i blyantstykke strimler på ca 3 cm. længde.
Varm en stegepande med høje sider (sauterpande) op, varm lidt olie på den og brun kødstrimlerne hurtigt på alle sider.
Tag kødet af panden og hold det lunt, læg det på en stor tallerken og dæk det med stanniol.
Pil skalotteløgene og hak dem fint. Rens svampene og skær dem i passende stykker. Varm så lidt mere olie på sauterpanden og steg løg og svampe til de er gyldne. Så kommes kalvefonden ved, og saucen jævnes med maizena til en passende konsistens. Kom kødet tilbage i saucen og vend finthakket estragonblade i. Smag til med salt og peber og lad det blive varmet godt op. Imens skylles rucola-salaten, rives i små stykker og kommes i en skål. Salaten vendes med 2 spsk olivenolie og saften fra en ½ citron. Server salaten til kalve-ragout’en og giv et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 15444 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne