Resultat ved søgning efter "Persille" i kategori Hovedretter : 90 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Stegt flæsk med persillesovs
Skær svinebrystet i ½ cm tykke skiver, hvis De ønsker sprødt flæsk. Tykke skiver giver ofte flæsk, som er blødt indeni.
Dup skiverne tørre med køkkenrulle.
På pande:
Varm panden godt op. Læg skiverne på panden, og brun dem ½-1 min....
se mere her
Stegte sild med persillesovs
Skyl sildefileterne under rindende koldt vand. Klip rygfinnen af og fjern evt. ben.
Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Bland melet med groft salt og friskkværnet peber.
Vend sildefileterne heri.
Varm nu smør og olie på...
se mere her
Rullesteg i gryde med persille
Svinebrystet eller Slaget som det hedder i fagsprog skal bruges til rullesteg. Det er samme stykke af grisen som også bruges til rullepølse. Det er sikkert nødvendigt at få slagteren til at skære stykket ud. Få også skåret sværen af med det...
se mere her
Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme og grønne bønner
Varm olie og smør på en pande og brun mørbraden på alle sider.
Krydr den med lidt salt og peber.
Læg så mørbraden i en smurt bradepande eller et ildfast fad og sæt den ind i en forvarmet ovn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter....
se mere her
Lammebiksemad med persillefrites
Hak løgene, skær kartoflerne i små tern, skær fedt og sener fra kødet og skær også dette i små terninger.
Svits først løgene på panden til de bliver gennemsigtige.
Tilsæt så kartoflerne og lad dem stege med nogle minutter.
Tilsæt...
se mere her
Stegt hornfisk med persillesauce
Hornfiskene deles i 3-4 stykker som krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør 3-4 minutter på hver side ved ret god varme.
Persillesauce:
Smøret smeltes i en gryde, meltet tilsættes og røres godt sammen,...
se mere her
Braiseret lammeskank og mos med feta og persille
Skanke (ca. 3 timer)
Hak løget groft, og pil hvidløgene. Skræl sellerien, og skær halvdelen i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Sauter løg, hvidløg, selleri og gulerødder i olivenolie, en stor støbejernsgryde, ved...
se mere her
Persillekoteletter
Koteletterne brunes på en tør pande. Lægges i et ildfast fad og krydres med salt og peber.
Tomaterne skæres i halve, drysses med salt og lægges ved siden af koteletterne.
Toastbrødet smuldres og røres med margarine, æggeblommen,...
se mere her
Boller i persillesauce
Farsen:
Rør fars med de øvrige ingredienser, lad det stå i køleskabet 1 time.
Kom bouillon i en gryde og bring det i kog. Form farsen til små boller og kog dem i 15 min.
Tag bollerne op af vandet. Tilsæt persille og fløde i vandet...
se mere her