Hornfisk med rabarber/persillefyld
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld:
Rengør og skær rabarberne til fyldet i meget tynde skiver. Hak persillen og bland rabarberne og persillen med honning. Skær hornfiskene i 3-4 stykker, fyldet kommes inden i bugen og fiskestykkerne snøres med bommuldssnor. Krydder hornfiskestykkerne og steg dem ca. 10 minutter på en pande i olie. Eller pensl hornfiskestykkerne med olie, drys med salt og peber, som nu grilles. Det anbefales at bruge en grillbakke eller sølvpapir. Rabarberkompot: Resten af rabarberne skæres i skiver, kommes i en gryde tilsæt 2 sk. vand og 2 sk. honning og kog dette ind til det bliver en kompot. Server retten med små nye kartofler evt. med pil og evt. en salat af gulerødder, agurk (i strimler) og ristede pinjekerner, der vendes i en dressing af olivenolie, dijonsennep, honning og vineddike. |
|
Opskriften er vist 62031 gange,
og udskrevet 1409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-05-14 21:40:41 Lavede retten den anden dag, da min kæreste havde friske hornfisk hjem fra havnen :) Som Vera siger, så delte jeg også fiskene i mindre dele (ca. 3 dele pr. fisk). Det smagte virkelig godt :) er dog lidt kedeligt, at fisken på billedet ovenover ser skamstegt ud, for de behøver ikke særlig lang tid på panden :) Gjoeltrold - 2008-05-17 18:47:16 Glæder mig meget til at smage denne ret. Børnene på 3 og 8 synes at det ser superlækkert ud Vera - 2007-05-03 09:14:27 Super lækker forårsret. Skar kun hornfisken i 2 dele og foldede dem sammen. Birthe - 2007-05-02 22:35:51 Hornfisk og rabarber klæder hinanden perfekt smagsmæssigt. Denne ret er intet mindre end vidunderlig! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne